Cukinia faszerowana tuńczykiem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę )

Cukinia faszerowana tuńczykiem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę )
Cukinia nadziewana Tunanem i ryżem (z dodatkowym przepisem na zupę) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 603 kalorie, 9g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oregano, pietruszki, ser cheddar sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Krab nadziewane cukinia kwiaty przepis, oraz Cukinia Nadziewane Ciasta Krabowe Przepis.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn