Cukinia faszerowana krewetkami i fetą

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Cukinia nadziewane krewetkami i fetą może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fetę, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia faszerowana krewetkami i fetą, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Cukinia faszerowana Farro, czerwoną papryką i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać cebulę, paprykę, koper włoski i czosnek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, do miękkości, 6 protokół.
Dodaj pomidory i pokruszony czerwony pieprz i gotować, puree, aż zgęstnieje, 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Zdjąć z ognia; ostudzić lekko. Mieszać w krewetki, pietruszka i koperek.
Używając łyżki, zgarnij miąższ cukinii, pozostawiając 1/4-calową skorupę dookoła. Natrzeć olejem. Skorupki cukinii przyprawiamy solą i pieprzem i nadzieniem.
Przelać na lekko naoliwioną patelnię i piec przez 30 minut, aż nadzienie zostanie ugotowane, a cukinia będzie po prostu miękka.
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 6 cali od ciepła. Top cukinię z feta i broil przez 5 minut, aż feta topi się i złoty.
Nadziewaną cukinię podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.