Cukinia Faszerowana Kiełbasą, Pieczarkami I Szałwią

Cukinia Faszerowana Kiełbasą, Pieczarkami I Szałwią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj cukinię nadziewaną kiełbasą, grzybami i szałwią spróbuj. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Jeśli masz jajka, czosnek, kiełbasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cukinia Faszerowana Szałwią I Wołowiną, Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią, oraz Kiełbasa, szałwia i jabłko Nadziewane Acorn Squash.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn