Cukinia Caprese

Cukinia Caprese
Cukinia Caprese jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól i mielony pieprz, pomidory roma, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Caprese Zucchini, Grillowana Cukinia Caprese, oraz Grillowana Cukinia Caprese Stacks podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwa z oliwek rozgrzać na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 3 do 5 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Cukinię i bazylię wymieszać z cebulą; gotować i mieszać, aż cukinia będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
BazyliaBazylia
CebulaCebula
3
Dodać pomidory i ser mozzarella; gotować i mieszać, aż ser topi się, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
PomidorPomidor
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn