Cukinia, bekon i Gruyère Quiche mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz gruyère, cukinię, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cukinia, bekon i Gruyère Quiche, Cukinia, Bekon I Gruyère Quiche, oraz Boczek, szparagi i pieczarkowe Quiche z Gruyere i Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dopasuj ciasto na ciasto do talerza ciasta i lekko nakłuj na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
3
Piec zgodnie z instrukcją pakowania, a następnie przenieść skorupę w płytce ciasta do stojaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podczas pieczenia crust, gotować boczek w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko chrupiące, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć boczek łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, rezerwując tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cukinię i 1/4 łyżeczka soli do tłuszczu w patelni i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż cukinia jest miękka i zaczyna brązowieć, o 5 protokół, następnie przenieść z rowkiem łyżką do talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
8
Podgrzać śmietanę, mleko, pieprz i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w rondlu 1-do 2-quart, aż mieszanina osiągnie gołe gotować na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Jajka ubij razem w dużej żaroodpornej misce, a następnie stopniowo ubijaj w gorącej mieszance śmietany, aż do połączenia. Wymieszać z boczkiem, cukinią i serem i wlać do piecrust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Piec, aż napełnianie jest po prostu ustawić, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przełożyć quiche na patelni do stojaka, aby lekko ostudzić, około 20 minut.