Cukinia, bekon i Gruyère Quiche

Cukinia, bekon i Gruyère Quiche mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz gruyère, cukinię, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cukinia, bekon i Gruyère Quiche, Cukinia, Bekon I Gruyère Quiche, oraz Boczek, szparagi i pieczarkowe Quiche z Gruyere i Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Dopasuj ciasto na ciasto do talerza ciasta i lekko nakłuj na całej powierzchni.
Piec zgodnie z instrukcją pakowania, a następnie przenieść skorupę w płytce ciasta do stojaka.
Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Podczas pieczenia crust, gotować boczek w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko chrupiące, o 6 protokół.
Przełożyć boczek łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, rezerwując tłuszcz na patelni.
Dodać cukinię i 1/4 łyżeczka soli do tłuszczu w patelni i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż cukinia jest miękka i zaczyna brązowieć, o 5 protokół, następnie przenieść z rowkiem łyżką do talerza.
Podgrzać śmietanę, mleko, pieprz i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w rondlu 1-do 2-quart, aż mieszanina osiągnie gołe gotować na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Jajka ubij razem w dużej żaroodpornej misce, a następnie stopniowo ubijaj w gorącej mieszance śmietany, aż do połączenia. Wymieszać z boczkiem, cukinią i serem i wlać do piecrust.
Piec, aż napełnianie jest po prostu ustawić, 25 do 30 minut.
Przełożyć quiche na patelni do stojaka, aby lekko ostudzić, około 20 minut.