Cukierkowy Tort Brownie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Cukierki Topped Brownie Torte spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 361 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker MA 260 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz wodę, rich & kremowy polewa czekoladowa, czekolada pokryte masło orzechowe cup cukierki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Candy Bar Bezowy Tort, Tort lodowy limonkowy z Sorbetami jagodowymi, oraz Brownie Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Linia 8-calowy lub 9-calowy kwadratowy patelni z folią, więc folia rozciąga się o 2 cale na bokach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Brownies zrobić zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając patelni wyłożonej folią. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
Usuń brownie z patelni, podnosząc folię; oderwij folię.
Pokrój brownie na pół; umieść 1 połowę na talerzu.
Łyżka lukier do miski do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości około 15 sekund. Wymieszać lukier, aż będzie gładki.
Polać pół lukru na pół brownie na talerzu.
Drugą połowę brownie ułożyć na wierzchu, resztę polać lukrem.
Posypać cukierkami. Przechowywać w lodówce 30 minut, aby ustawić. Przechowywać luźno przykryte.