Cukierkowa Szarlotka

Cukierkowa Szarlotka
Cukierkowa Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Jest idealny do Halloween. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz pod ręką sok z limonki, ciężką śmietanę do ubijania, cierpkie jabłka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Z Masłem Jabłkowym, Bułeczki Cynamonowe Z Szarlotką, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć jabłka z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz cukier, mąkę, cynamon i sól; dodaj do jabłek i lekko wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Linia a 9-w. pie płyta z dolnej skorupy i wykończenia nawet z krawędzią; wypełnić mieszaniną jabłek. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Umieść na nadzieniu. Przyciąć, uszczelnić i ostrzyć krawędzie; wyciąć szczeliny w cieście.
6
Piec w temperaturze 400° przez 40-45 minut lub do złotego koloru, a jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Do polewania rozpuść masło w małym rondlu. Dodaj brązowy cukier i śmietanę; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdejmij z ognia i dodaj orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
9
Zalej wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Piec 3-4 minuty dłużej lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Umieść na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Podawaj na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn