Cukierki Karmelowe Solone

Cukierki Karmelowe Solone
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać solone cukierki karmelowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 65 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop kukurydziany, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Dandy Karmelowe Cukierki, Cukierki Orzechowe Karmelowe, oraz Karmelowe Cukierki Buckeye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 9x5-calowa patelnia bochenkowa z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
W rondlu 1-quart rozgrzać śmietanę do ubijania, wanilię, sól koszerną i 2 łyżki masła na średnim ogniu, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sól KoszernaSól Koszerna
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; przykryć pokrywką. Odstawić.
4
W 2-quart ciężki rondel, wymieszać cukier i syrop kukurydziany; dodać termometr cukierków. Gotować na średnim ogniu, delikatnie mieszając, aż cukier się rozpuści. Jeśli granulki cukru przykleją się do boków rondla, użyj mokrej szczotki do ciasta, aby szczotkować granulki w kierunku syropu. Gotuj syrop, nie mieszając, aż termometr wskaże 154°. jeśli podczas gotowania pojawią się gorące miejsca lub ciemniejsze obszary, delikatnie zwiń rondel, aby równomiernie rozpuścić syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
SyropSyrop
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć rondel z ognia. Powoli wlać śmietanę do syropu. Syrop bąbelki gwałtownie, więc należy uważać, aby dodać krem powoli, aby zapewnić syrop nie bąbelki nad krawędzią rondla. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Powrót rondel na średnim ogniu. Gotuj karmel, aż termometr odczyta 127°.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wyjmij rondel z ognia; wyjmij termometr. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła, aż karmel będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wlać karmel do bochenka. Schłodzić 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
9
Posypać grubą solą morską równomiernie na wierzchu. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Gdy karmel jest chłodny, zdejmij go z patelni, podnosząc folię. Obrać folię z karmelu. Używając ostrego długiego noża, pokrój na 35 do 40 kwadratów. Każdy karmel owiń indywidualnie woskowanym papierem lub celofanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn