Cukier Cynamonowy Bezglutenowy

Cukier Cynamonowy Bezglutenowy
Bezglutenowy cukier cynamonowy Teacake może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 233 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cukier Cynamonowy Bezglutenowy, Cynamon-Cukier Bezglutenowe Churros & Disneyland Bezglutenowe Porady Kulinarne, oraz Zdrowe niskowęglowodanowe i bezglutenowe miękkie precle cynamonowo-cukrowe (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, wysokiej zawartości błonnika i wysokiej zawartości białka).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj 7 przez 4 przez 3-calową patelnię z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce wymieszać mąkę, 1 szklankę wyparowanego soku z trzciny cukrowej, skrobię ziemniaczaną, marantę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, gumę ksantanową, sól i 1 łyżkę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Do suchych składników dodać olej, mus jabłkowy, wanilię i 1 szklankę gorącej wody. Mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
WaniliaWanilia
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Przełożyć 1/4 szklanki ciasta do małej miski i dodać pozostałe 1/4 szklanki wyparowanego soku z trzciny cukrowej, 1 łyżkę cynamonu i pozostałą gorącą wodę. Mieszaj, aż mieszanina będzie kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
CynamonCynamon
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zawartość średniej miski wlać do przygotowanego bochenka. Ostrożnie skrop ciasto z małej miski w dół środka bochenka. Aby utworzyć wir, weź łyżeczkę i, zaczynając od 1 końca patelni bochenka, przesuwaj ją wzdłuż patelni, obracając łyżką w górę iw dół Przez ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wierzch posypać odparowanym sokiem z trzciny cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
8
Umieść patelnię w piekarniku na środkowym stojaku i piecz przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć z piekarnika i umyć wierzch dużą ilością oleju. Powrót go do piekarnika i piec przez kolejne 15 minut, lub aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty i skorupa jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
Niech herbatnik ostygnie na patelni przez 20 minut, a następnie delikatnie Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta. Przykryj górną część patelni deską do krojenia i odwróć ciasto na deskę. Ostrożnie podnieś patelnię i ponownie Odwróć herbatnik na inną deskę do krojenia. Albo pokroić i podawać na ciepło, albo poczekać, aż będzie całkowicie chłodny przed przechowywaniem. Przykryj niecięty herbatnik folią i przechowuj w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn