Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa)

Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa)
Need a zupa bezmleczna? Cuchuco de Trigo (Kolumbijska zupa Pszenno-wieprzowa) może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 72 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, kapustę, kości wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa), Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cebulę, czosnek, szalotki, czerwoną paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wodę, bulion wołowy, pszenicę, fasolę fava i żeberka wieprzowe, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Fasola FavaFasola Fava
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
PszenicaPszenica
4
Dodaj mieszaninę cebuli sól i pieprz i niech gotować na wolnym ogniu przez 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj ziemniaki, kapustę, groch, marchew, Sazon Goya, mielony kminek i mąkę. Przykryć i gotować przez 25 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodać kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn