Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa)
Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 266 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 297 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kości wieprzowe, groszek, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa), Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa).
Instrukcje
1
Umieść cebulę, czosnek, szalotki, czerwoną paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać wodę, bulion wołowy, jęczmień i żeberka wieprzowe, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
żeberka Wieprzowe
Jęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj mieszaninę cebuli sól i pieprz i niech gotować na wolnym ogniu przez 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać ziemniaki, kapustę, groch, marchew, Sazon Goya i mielony kminek, przykryć i gotować przez 25 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek Mielony
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sazon Completa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone