CrÃme BrÃ"lée po włosku
Włoskie CrÃme Brà "lée może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jagody, galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, wino marsala i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczeń Po Włosku, Ciasto pasterskie po włosku, oraz Pieczeń Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić miksy budyniowe, mleko, pół na pół i wino z trzepaczką 2 min.
Wlać do 1-qt. płytkie naczynie do pieczenia. Przechowywać w lodówce 15 min.
Cukry wymieszać, posypać budyniem. Broil, 3 cale od ciepła, 3 do 5 min. lub do czasu, aż cukry zostaną stopione i karmelizowane.
Odstawić 5 min. Wierzch z owocami.