Crusty Catfish Delight

Crusty Catfish Delight
Crusty Catfish Delight to pescatarian przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1341 kalorii, 100g białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 9,68 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką makaron orzo, sól, parmezan i kilka innych składników, możesz go zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Crusty Catfish Delight, Crusty Pig Loaf, oraz Crusty Red Snapper są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik (375 F, 200 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pomidory pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Wstawić do zapiekanki zapiekanej w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać makaron orzo, cukier, posiekane liście ziół, wodę i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dobrze wymieszać.Połóż filet rybny na tym łóżku z pomidorami i makaronem orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Skropić sok z limonki nad filtrami rybnymi i mieszaniną. Posolić filet rybny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wymieszać bułkę tartą, parmezan i oliwę z oliwek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Posypać tą mieszanką filety rybne.Włożyć do piekarnika i piec przez 20 minut, aż gotowane i skorupa jest lekko brązowy.Wyjąć i podawać z zieloną sałatką.Uwaga: filet sumowy można zastąpić innym świeżym lub mrożonym filetem rybnym. Wybierz ryby, które lubisz najbardziej.Uwaga: makaron orzo nie jest wstępnie ugotowany w tym przepisie. Tak mi się podoba, bo makaron pozostanie bardziej "al dente".
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn