Crustless Swiss Quiche
Crustless szwajcarski Quiche może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 20 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Crustless Swiss Chard Quiche, Quiche Bez Skorupy, oraz Quiche Bez Skorupy.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu. Wymieszać z mąką; gotować i mieszać do bąbelków. Stopniowo dodawać mleko; gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż sos zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; odstawić do ostygnięcia, około 15-20 minut. W międzyczasie połączyć twarożek, proszek do pieczenia, sól i musztardę; odstawić.
W dużej misce ubić jajka. Powoli dodaj serek śmietankowy, mieszankę twarogu i sos śmietankowy. Złożyć po Szwajcarsku
Wlać do dwóch natłuszczonych 10-in. talerze.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.