Ten przepis służy 30. Jeśli 41 centów za porcję spada twój budżet, Crusted ryba z pomidorowo-fasolowym gulaszem może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, krakersy ritz, majonez z majonezem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jagnięcina z oliwką z gulaszem z fasoli Adzuki, Ryba z mąki kukurydzianej w sosie tatarskim z Zielono-pomidorowym, oraz Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać sos w średnim rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać żółtą cebulę; gotować i mieszać 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula żółta
3
Dodać fasolę, sos pomidorowy, bulion i 1/2 łyżeczki. chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia. Dusić na średnim i małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
W międzyczasie umieść okruchy krakersów w talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® Neufchatel
5
Wymieszać majonez i pozostałe chili w proszku; szczotka ryby z mieszaniny majonezu. Zanurz w mieszaninie okruchów, aż zostaną pokryte z obu stron; delikatnie wytrząśnij nadmiar okruchów. Gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem rodzynki mieszamy do gulaszu; gotujemy 5 min. lub do momentu zagęszczenia gulaszu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Łyżka 1/4 szklanki ryżu na każdym z 6 talerzy porcji. Wierzch z gulaszem i rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.