Crunchy Vegetable Wrap

Crunchy Vegetable Wrap
Chrupiąca Owijka warzywna wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 301 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jeśli masz cebulę, ser, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiące Sajgonki, Chrupiąca Sałatka Z Tuńczyka, oraz Powrót do szkoły healthy crunchy tuna wrap.

Instrukcje

1
Na każdej tortilli rozłóż 1 łyżkę serka śmietankowego; każdą z nich przykryj liściem sałaty. Kiełki i pozostałe składniki podzielić równomiernie między tortille; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Liść SałatyLiść Sałaty
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
KiełkiKiełki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
2
Wytnij każdą zwiniętą owijkę na pół po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn