Chrupiące jicama Slaw może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 125 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz 4 kapustę, kolendrę, jicamę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Crunchy Cool Jicama Slaw, Crunchy Jicama-Fish Tostadas, oraz Jicama Slaw.
Instrukcje
1
Rozdrobnić jicama na dużych otworach tarki pudełkowej. Pracując z garścią na raz, wyciśnij nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
2
Przenieść jicama do dużej miski (należy mieć około 3 szklanki) i wrzucić z sokiem z cytryny.