Crunch Ze Słodkich Ziemniaków
Sweet Potato Crunch może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 11 porcji z 123 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, brązowy cukier, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Masło Orzechowe Słodkie Ziemniaki Crunch, Zdrowy Chlebek Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Zdrowsze Cynamonowe Chrupiące Babeczki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Słodkie ziemniaki gotować we wrzącej wodzie 15 minut lub do miękkości; dobrze odcedzić i ostudzić. Rozgrzej piekarnik do 35
Umieść ziemniaki i mus jabłkowy w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodaj żółtko, wanilię, sól i cynamon; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżkę do miski; odstawić.
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszaj jedną trzecią białek do mieszanki ziemniaczanej; delikatnie złóż pozostałe białka. Łyżka do 1 1/2-quart souffl danie pokryte sprayem do gotowania.
Połączyć cukier, mąkę i margarynę; posypać mieszaniną ziemniaków.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub aż zestaw.
Uwaga: przykryć i przechowywać w lodówce mieszaniny ziemniaków, bez polewy, do 24 godzin, w razie potrzeby. Odsączyć, posypać polewą i piec w temperaturze 350 przez 45 minut.