Crunch miodowo-imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kokosa, brązowego cukru, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Crunch Miodowo-Imbirowy, Imbir Miód Crunch Chex Mix, oraz Edmonds Ginger Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 121°. spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać brązowy cukier, masło, miód i imbir do wrzenia.