Crunch Crust Brownies
Przepis Crunch Crust Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 248 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów pekan, Fudge brownie mix-prepare, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Łosoś Mary Cadogan z serową skórką crunch, Peppermint Crunch Brownies, oraz Malinowy Crunch Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 F (lub użyj dowolnych ustawień w Twoim stanie mix-użyłem Ghirardelli brand brownie mix i wskazówki podane 325).Linia A 9 calowy kwadratowy metalowy patelnia z folią i spray z dodatkiem mąki spray do gotowania (lub po prostu użyj nieprzywierającej folii).
Połącz pierwsze 4 składniki w misce i dobrze wymieszaj. Naciśnij mieszaninę do nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni. Odstawić. W tej samej misce wymieszać mieszankę brownie, gorącą wodę, olej i jajko; wymieszać drewnianą łyżką do wymieszania, a następnie ostrożnie łyżką na mieszaninie okruchów.
Piec w temperaturze 325 przez 40 minut. Całkowicie schłodzić, a następnie krótko schłodzić. Wyciągnij folię z patelni i pokrój na duże kwadraty.