Crunch Crazy Szparag Spears
Crunch Crazy szparagi Spears może być tylko przystawka szukasz. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bułkę tartą panko, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Szparagi Z Jajkiem, Szparagi z sezamem, oraz Szparagi z Burratą i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Przygotuj szparagi, odcinając twardą drzewiastą łodygę.
Skonfiguruj stację do panierowania, ubijając białka i majonez (majonez pomaga białkom przyklejać się do szparagów).
W osobnym naczyniu dodać panko, parmezan, włoskie przyprawy i paprykę.
Posypać solą i pieprzem i wymieszać. Każdą szparagową szparagę zanurzyć w umyciu jajecznym, a następnie równomiernie zalać przyprawioną bułką tartą panko.
Umieścić włócznie na stojaku drucianym na blasze do pieczenia i lekko skropić oliwą z oliwek(to pomoże im chrupiące).
Piec na złoty i chrupiące, 15 do 17 protokół.