Crumble brzoskwinia i jeżyny może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 316 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, skórkę cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crumble Brzoskwinia + Jeżyna, Crumble Brzoskwiniowe Jeżyny, oraz Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. posmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce połącz brzoskwinie, jeżyny, skórkę cytrynową, 1/3 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą. Równomiernie rozprowadzić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W średniej misce wymieszać mąkę, migdały, sól i pozostałą 1/2 szklanki brązowego cukru. Za pomocą blendera do ciast lub dwóch noży pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.