Crudite z oliwą z oliwek i balsamicznym

Crudite z oliwą z oliwek i balsamicznym
Crudite z oliwą z oliwek i balsamicznym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, ocet balsamiczny, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Kozi ser w oliwie z oliwek, oraz Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grubo posiekaj i wymieszaj rozmaryn, tymianek, czosnek i sardelę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2
Posypać solą i rozgnieść na lekko grubą pastę za pomocą płaskiej części noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Umieścić w małym garnku z oliwą z oliwek i ogrzać na małym ogniu, aż pachnące i skwierczące, o 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Ogrzać ocet, cukier, płatki pieprzu i skórki w innym małym garnku na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści i ocet jest na parze, 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przełożyć olej i ocet do oddzielnych małych dań i podawać z różnymi warzywami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn