Crudite z oliwą z oliwek i balsamicznym
Crudite z oliwą z oliwek i balsamicznym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, ocet balsamiczny, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Kozi ser w oliwie z oliwek, oraz Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekaj i wymieszaj rozmaryn, tymianek, czosnek i sardelę, jeśli używasz.
Posypać solą i rozgnieść na lekko grubą pastę za pomocą płaskiej części noża.
Umieścić w małym garnku z oliwą z oliwek i ogrzać na małym ogniu, aż pachnące i skwierczące, o 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Ogrzać ocet, cukier, płatki pieprzu i skórki w innym małym garnku na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści i ocet jest na parze, 15 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Przełożyć olej i ocet do oddzielnych małych dań i podawać z różnymi warzywami do zanurzenia.