Crudite i 3 sosy

Crudite i 3 sosy
Crudite i 3 sosy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 705 kalorii, 13g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, płaski filet anchois, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Prosciutto-Owinięte Crudite, Zioło rozsiewane z Crudité, oraz Zielony Dip Bogini Z Crudite.

Instrukcje

1
Umieść anchois, kapary, solankę kaparową i czosnek w robocie kuchennym lub blenderze i włącz maszynę. Strumień w oliwie z oliwek i tworzą gęsty dressing. Zeskrobać dressing do małej filiżanki lub miski i powrót miski procesora lub blendera do podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść czarne oliwki, ocet i tymianek w procesorze lub blenderze. Włącz maszynę i wlej oliwę z oliwek. Podczas ubierania form, zatrzymać maszynę i dodać ser. Ser przetworzyć na dressing, a następnie przenieść dressing do drugiej filiżanki lub małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
W małej misce do mieszania, połączyć pomidory, szalotki, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Surowy SOS skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
Umieścić w małym garnku. Jajka zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odstawić jajka na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Odcedzić jajka i skorupki crack grzechot gotowane jajka wewnątrz pustego przykrytego garnka. Jajka obrać i schłodzić pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Ułóż warzywa w doniczce, budując wysoko i szczelnie farszując doniczkę. Zagnieżdżcie całe jajka i całe pomidory wśród warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory CałePomidory Całe
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Serwuj swoje warzywne arcydzieło z sosami, aby przejść przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)

Składniki

4cukinia niemowlęca, umytacukinia niemowlęca, umyta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemożna również stosować małe czarne oliwki, takie jak Nicoise, kalamatamożna również stosować małe czarne oliwki, takie jak Nicoise, kalamata23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasolanka kaparowasolanka kaparowa12 łyżeczki czosnku w proszkukapary w solancekapary w solance4smallsmarchew, obrana i pozostawiona w całościmarchew, obrana i pozostawiona w całości1Głowaseler naciowy, przycięty, oddzielony i wytarty, żeberka pozostawione w całościseler naciowy, przycięty, oddzielony i wytarty, żeberka pozostawione w całości4krewetki i żyłkiSól gruboziarnistaSól gruboziarnista1ogórek bez pestek, przekrojony o połowę w poprzek, a następnie poćwiartowany wzdłużogórek bez pestek, przekrojony o połowę w poprzek, a następnie poćwiartowany wzdłuż1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszony tymianek lub 2 łyżki świeżych liści tymiankususzony tymianek lub 2 łyżki świeżych liści tymianku2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2puszkipuszki płaskie filet anchois, lekko osuszonepuszki płaskie filet anchois, lekko osuszone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapietruszka płaska, posiekana, Palmowapietruszka płaska, posiekana, Palmowa12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, pęknięty ze skóryczosnek, pęknięty ze skóry791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia-eyeball itoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia-eyeball it1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropieniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropienia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigianotarty Parmigiano2pomidory śliwkowe, sadzone i posiekanepomidory śliwkowe, sadzone i posiekane4largesrzodkiewki, oczyszczone, ale pozostawione w całości z zielenią w takcierzodkiewki, oczyszczone, ale pozostawione w całości z zielenią w takcie2szalotki, białka i wierzch, cienko pokrojoneszalotki, białka i wierzch, cienko pokrojone4Cebulki, całe, oczyszczone i korzenie przycięteCebulki, całe, oczyszczone i korzenie przycięte2winorośl dojrzałe pomidorywinorośl dojrzałe pomidory23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet winny czerwony-eyeball itocet winny czerwony-eyeball it
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn