Crostini ze szpinakiem i parmezanem

Crostini ze szpinakiem i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szpinaku i parmezanu Crostini. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz serek, chleb, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groch & Parmezan Crostini, Karczoch i parmezan Crostini, oraz Pistacjowy Parmezan Crostini.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. w średniej misce, wymieszać szpinak, ser śmietankowy, parmezan, majonez, czosnek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Łyżka 2 łyżki mieszanki sera na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
3
Posypać orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
4
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 10 minut lub aż dokładnie ogrzane i orzechy są tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn