Crostini ze szpinakiem i parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szpinaku i parmezanu Crostini. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz serek, chleb, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groch & Parmezan Crostini, Karczoch i parmezan Crostini, oraz Pistacjowy Parmezan Crostini.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. w średniej misce, wymieszać szpinak, ser śmietankowy, parmezan, majonez, czosnek i pieprz.
Łyżka 2 łyżki mieszanki sera na każdej kromce chleba.
Posypać orzeszkami pinii.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 10 minut lub aż dokładnie ogrzane i orzechy są tosty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.