Crostini z szynką i zielenią
Crostini z szynką i zielenią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, crostini, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Balsamiczny Buraki & Kozi Ser Crostini Przepis, Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej).
Instrukcje
Szynkę ugotować w 1 łyżce. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub do chrupkości.
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy drippings w patelni.
Dodaj zielenie i pozostały olej do gorących kapiących na patelni; gotować, często mieszając, 4 do 5 minut lub aż lekko zwiędnie.
Dodać masło i czerwoną paprykę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 45 sekund. Wymieszać z szynką.
Dodać sól i pieprz do smaku; przenieść do miski.
Wymieszać pół na pół z kozim serem, aż będzie gładka. Wymieszać w połowie mieszanki zieleni. Rezerwa pozostała połowa mieszanki zieleni.
Rozprowadzić około 1 łyżki. mieszanka koziego sera na każdym Crostini. Top każdy z 1 łyżeczki. zarezerwowana mieszanka zieleni.
Wskazówka Make-Ahead: Przechowywać w lodówce gotowane zielenie do 2 dni.