Crostini z solonym masłem po europejsku, wędzonymi sardynkami i rzeżuchą pieprzową
Przepis Crostini z solonym masłem W Stylu Europejskim, wędzonymi sardynkami i rzeżuchą pieprzową może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 474 kalorie, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, masło, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kwadraty cytrynowe z masłem W Stylu Europejskim, Klopsiki W Stylu Europejskim;, oraz Sałatka figowa z kozim mlekiem jogurt i pieprz rzeżucha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Kromki chleba ułożyć na blasze do pieczenia, posmarować blaty oliwą z oliwek i piec przez 15-20 minut, aż będą lekko upieczone i złociste. (Można również tostować chleb w tosterze, ale bez oleju. Następnie posmaruj tosty olejem po ich zakończeniu.) Natrzyj naoliwioną stronę crostini czosnkiem i ustaw je na powierzchni roboczej, naoliwioną stroną do góry.
Na każdym crostino rozłóż około 2 łyżeczek masła w nierównej warstwie, pozostawiając widoczne krawędzie chleba. Na maśle rozsypać plastry cebuli, równomiernie je podzielić, na każdym położyć po 1 sardynkę, a na wierzchu rzeżuchę i kilka ziaren soli morskiej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;