Crostini z pieczonym czosnkiem, kozim serem i chutney z jabłkami
Instrukcje
1
Dodaj kolejne 4 składniki i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina będzie syropy i zredukowana do 1/2 szklanki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wymieszać z jabłkami i rodzynkami. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, aż jabłka będą miękkie, często mieszając, o 10 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej. (Chutney można zrobić 3 dni wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
3
Wymieszać z pomidorami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Piec do złotego i chrupiące, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Każdy tost posmarować pieczonym czosnkiem; na wierzch z kozim serem i chutney.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Spread each toast with roasted garlic; top with goat cheese and chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego