Crostini z pasztetu z wątróbki drobiowej z cebulą balsamiczną

Crostini z pasztetu z wątróbki drobiowej z cebulą balsamiczną może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś wątróbki z kurczaka, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Crostini Z Pasztetem Z Wątróbki Drobiowej, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby cebula: Płaszcz dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać cebulę. Cebulę przyprawić solą i doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Przykryć i pocić cebulę przez 15 do 20 minut.
Dodać balsamiczny i gotować przez kolejne 20 do 25 minut lub aż balsamiczny jest syropy. Zużyć od razu lub umieścić w szczelnym słoiku i przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Aby zrobić pasztet z wątróbki kurczaka: zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać anchois, kapary i czosnek. Doprowadzić do średniego ciepła i saute, aż sardele się rozpuściły.
Dodać wątróbki z kurczaka, podgrzać i saute 3 do 5 protokół i gotować, aż wątróbki są o 1/2 do 3/4 sposób zrobione.
Dodaj wino i gotować przez 3 do 4 minut lub aż wino zmniejszy się o połowę, mix powinien być nadal dość soupy.
Przenieść wszystko do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. W razie potrzeby doprawić odrobiną soli, a w razie potrzeby poluzować odrobiną oliwy z oliwek.
Każdy tost posmarować pasztetem, a na wierzchu cebulą balsamiczną.