Crostini z pastą grzybową i Ricotta Salata

Crostini z pastą grzybową i Ricotta Salata
Crostini z pastą z grzybów i Ricotta Salata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Crostini z fasolą Fava i Ricotta Salata, Karmelizowana cebula, szpinak, pieczona czerwona papryka i Ricotta Salata Crostini, oraz Groch z miętą i ricottą Salata.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kromki chleba posmarować sprayem do gotowania; umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w 375 przez 10 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podczas pieczenia chleba, umieść grzyby w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj szalotki i czosnek, i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać grzyby i sól; gotować 18 do 20 minut lub aż płyn odparuje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Wyjąć z ognia i wymieszać w pozostałej 1 łyżce oleju, 2 łyżkach posiekanej bazylii, pietruszki i pieprzu. Łyżka około 2 1/2 łyżeczki mieszanki grzybów równomiernie na każdym crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Posypać równomiernie paskami sera i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn