Crostini z pastą grzybową i Ricotta Salata
Crostini z pastą z grzybów i Ricotta Salata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Crostini z fasolą Fava i Ricotta Salata, Karmelizowana cebula, szpinak, pieczona czerwona papryka i Ricotta Salata Crostini, oraz Groch z miętą i ricottą Salata.
Instrukcje
Kromki chleba posmarować sprayem do gotowania; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 375 przez 10 minut lub do tosty.
Podczas pieczenia chleba, umieść grzyby w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i czosnek, i smażyć 1 minutę.
Dodać grzyby i sól; gotować 18 do 20 minut lub aż płyn odparuje, często mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać w pozostałej 1 łyżce oleju, 2 łyżkach posiekanej bazylii, pietruszki i pieprzu. Łyżka około 2 1/2 łyżeczki mieszanki grzybów równomiernie na każdym crostini.
Posypać równomiernie paskami sera i bazylii.