Crostini Z Kraba
Krabowe Crostini może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka gorącego sosu, pietruszka, grudka Krab, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 47 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Hot Crab Crostini, Gorący Dip krabowy z Crostini, oraz Crab Imperial z Crostini.
Instrukcje
Pokrój chleb po przekątnej w plastry o grubości 1/4 cala (około 40 kromek).
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 12 do 14 minut lub do złotego koloru. (Chleb może być przechowywany w hermetycznym pojemniku do 3 dni.)
Wybierz mięso krabowe, usuwając kawałki skorupy. Delikatnie wrzucić kraba z sherry, pietruszka, ostry sos, i 1/2 łyżeczki. sól w misce; przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.
W międzyczasie wymieszaj śmietanę, kolejne 5 składników i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól do wymieszania; przykryć i schłodzić 1 godzinę do 3 dni.
Łyżka zaokrąglona 1/2 łyżeczki. na każdą kromkę chleba wymieszać kwaśną śmietanę; każdą kromkę chleba równomiernie wymieszać z mieszaniną krabów.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.