Crostini z karmelizowanym dżemem cebulowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crostini z karmelizowanym dżemem cebulowym. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 101 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz chleb bagietkowy, bulion warzywny, ser chèvre i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowana cebula i koper włoski Crostini, Karmelizowana Cebula I Jabłko Crostini, oraz Karmelizowana cebula i kozi ser Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować 10 minut, mieszając co 3 do 4 minut.
Dodaj sól, brązowy cukier, ocet i bulion.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 30 minut.
Zdejmij pokrywę, zwiększ ciepło do średniej wysokości. Gotować od 2 do 5 minut, często mieszając, aż większość płynu zostanie zredukowana, a mieszanina uzyska konsystencję dżemu.
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek; spryskaj lekko sprayem do gotowania.
Piec 6 do 9 minut lub aż chrupiące.
Na każdej kromce chleba ułożyć 1 łyżeczkę karmelizowanej cebuli; na wierzchu 1 okrągłą łyżeczkę serka śmietankowego.