Crostini z jajkiem i Sardelą

Crostini z jajkiem i Sardelą
Przepis jajko i Sardela Crostini jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, szczypiorek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sardela Crostini z cebulowo-rodzynkowym smakiem, Świeże szparagi z anchois-masło Crostini, oraz Crostini ze świeżym Mozzarellanem i sosem anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij miskę lodowatą wodą i solą. Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia i obniżyć w jajkach z łyżką; gotować 6 1/2 minut na miękko ustawione jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieść jaja do osolonej wody z lodem (sól pomaga skorupki łatwiej zejść) i całkowicie ostudzić, około 5 minut. Jajka obrać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
JajkoJajko
SólSól
3
Rozgrzej brojlery z zestawem stojaków 4 w. od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Bagietkę posmarować olejem i posypać solą i pieprzem do smaku. Chleb tostowy, obracając raz, aż będzie ciepły i złocisty, około 5 minut. Pokrój stronę chleba z całą cytryną, aby wydobyć olej ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TostyTosty
BagietkaBagietka
EkstraktEkstrakt
ChlebChleb
CytrynaCytryna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Użyj 1 1/2 cala. okrągły Frez do wycięcia 4 równomiernie rozmieszczone otwory w każdej połowie bagietki, lub użyć noża i czerpak z łyżką. Pokroić chleb w poprzek między otworami na 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Jajka pokroić na pół w poprzek i umieścić jajko w każdym otworze.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Jajka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
8
Na każdej położyć 2 anchois i posypać natką pietruszki i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
9
* Znajdź w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych lub na włoskich rynkach lub zastąp dobrej jakości zwykłe sardele w puszkach lub słoikach, które wrzuciłeś do trochę sherry vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
SardeleSardele
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn