Crostini Z Groszku Słodkiego
Przepis Sweet Pea Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Ta przystawka ma 357 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, czosnek, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Crostini Z Groszku Słodkiego, Crostini Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Crostini Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla słodkiego groszku: rozgrzać bulion z kurczaka i płatki czerwonej papryki w średnim
rondel na średnim ogniu, aż bulion się zagotuje.
Dodać mrożony groszek i gotować, aż groszek zmięknie, o 5 protokół.
Groszek odsączyć na sitku siatkowym.
Groszek umieścić w robocie kuchennym z miętą, solą i pieprzem. Puree mieszaninę grochu.
Umieścić puree z grochu w średniej misce i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 30 protokół.
Tymczasem dla crostini: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż plasterki bagietki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Piec w piekarniku, aż tosty i złoty na brzegach, o 10 protokół. Podczas gdy crostini są jeszcze ciepłe, skropić szczyty oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Używając całego ząbka czosnku w opuszkach palców, pocierać górną część crostini kilka razy, aby dać nutę czosnku.
Na koniec ubijamy śmietanę aż do uzyskania sztywnych szczytów. Bitą śmietanę ułożyć na puree z grochu. Na każdą z crostini nałożyć około 1 łyżkę puree z grochu.
Posypać odrobiną pokrojonej w kostkę prosciutto.