Crostini Z Groszku Słodkiego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Słodkie groszek Crostini spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 68 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 25 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz parmezan, wino, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crostini Z Groszku Słodkiego, Crostini Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Crostini Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, roztopić masło lub podgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i płatki czerwonej papryki, i smażyć, aż cebula są przezroczyste, ale jeszcze nie brązowy, 5 do 10 protokół.
Dodać groszek i białe wino, i podnieść ogień do średniej-wysokiej. Doprowadzić płyn do wrzenia, mieszając groszek wokół tak wszystkie z nich rozmrażać, 5 do 7 minut.
Gdy mieszanina jest podgrzewana, przenieś to wszystko do blendera lub robota kuchennego i dodaj sól. Mieszamy, aż groszek osiągnie konsystencję Hummusu, dodając wodę, jeśli puree jest zbyt gęste do przetworzenia. Posmakuj soli i dostosuj do swoich preferencji.
Na każdą pieczoną bagietkę wymieszać 1 łyżkę mieszanki grochu i udekorować posiekaną bazylią i startym parmezanem.