Crostini Z Dzikich Grzybów
Dzikie grzybowe Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,52 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 2G białka, oraz 36 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka grubego bólu rustique, ocet winny, liście tymianku i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Crostini Z Dzikich Grzybów, Crostini Z Dzikich Grzybów, oraz Crostini Z Dzikich Grzybów.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaćmaszyny i tymianek. Sauté aż zbrązowieje, o 8 protokół. Doprawić solą i papryką. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Cover; chill. Przewiń przed użyciem.
Zmiksuj pierwsze 4 składniki w blenderze 10 sekund. Z maszyną działa, stopniowo dodawać 1/2 szklanki oliwy z oliwek; blend aż do prawie gładkiej. Całość doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż chleb na rozgrzanej blasze do pieczenia.
Bakeuntil zaczyna chrupać, o 8 protokół.
Kopiec 1/4 szklanki pieczarek na każdym pieczywo.
Skropić każdy tymianek winegretem, a następnie oszczędnie olejem truflowym.