Crostini z ciecierzycy i mięty

Crostini z ciecierzycy i mięty
Ciecierzyca i mięta Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 235 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Mieszanka ciecierzycy, sól, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crostini Z Ciecierzycy, Ciecierzyca Pimiento Crostini, oraz Crostini Sojowo-Miętowe.

Instrukcje

1
Odcedzić, opłukać i grubo posiekać ciecierzycę. W średniej misce, połączyć je z szalotki, mięta, oliwa z oliwek, sól, pieprz, i nasiona granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn