Crostini z ciecierzycy i mięty
Ciecierzyca i mięta Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 235 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Mieszanka ciecierzycy, sól, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Crostini Z Ciecierzycy, Ciecierzyca Pimiento Crostini, oraz Crostini Sojowo-Miętowe.
Instrukcje
Odcedzić, opłukać i grubo posiekać ciecierzycę. W średniej misce, połączyć je z szalotki, mięta, oliwa z oliwek, sól, pieprz, i nasiona granatu.