Crostini Z Ciecierzycy
Przepis ciecierzyca Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 14g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, wodę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crostini z ciecierzycy i mięty, Ciecierzyca Pimiento Crostini, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W średniej patelni, połączyć szalotki i rozmaryn z 2 łyżki oliwy z oliwek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż szalotki zmiękną, o 5 protokół.
Dodać ciecierzycę, wodę i obfite szczypta soli i pieprzu. Gotować na umiarkowanym ogniu, grubo zacierania ciecierzycy, aż do ogrzania. Wymieszać z octem i ogrzać.
Posmaruj kromki chleba z obu stron pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Ułóż plastry na blasze do pieczenia. Pieczywo około 4 cali od ciepła przez około 1 minut na stronie, lub aż plastry są złote i chrupiące.
Ułóż plastry soppressata i kliny kopru włoskiego wokół krawędzi długiego talerza.
Tosty posmarować rozgrzaną ciecierzycą i ułożyć na środku talerza.
Tosty z ciecierzycy skropić oliwą z oliwek, posypać pieprzem i podawać.