Crostini Z Ciecierzycy

Crostini Z Ciecierzycy
Przepis ciecierzyca Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 14g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,67 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, wodę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Crostini z ciecierzycy i mięty, Ciecierzyca Pimiento Crostini, oraz Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. W średniej patelni, połączyć szalotki i rozmaryn z 2 łyżki oliwy z oliwek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż szalotki zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać ciecierzycę, wodę i obfite szczypta soli i pieprzu. Gotować na umiarkowanym ogniu, grubo zacierania ciecierzycy, aż do ogrzania. Wymieszać z octem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Posmaruj kromki chleba z obu stron pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Ułóż plastry na blasze do pieczenia. Pieczywo około 4 cali od ciepła przez około 1 minut na stronie, lub aż plastry są złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Ułóż plastry soppressata i kliny kopru włoskiego wokół krawędzi długiego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoppressataSoppressata
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Tosty posmarować rozgrzaną ciecierzycą i ułożyć na środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Tosty z ciecierzycy skropić oliwą z oliwek, posypać pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn