Crostini z buraków i koziego sera
Crostini z buraków i koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki cytrynowej, ukośnie chleb bagietka, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Crostini z buraczano-kozim serem, Crostini z pieczonych buraków i koziego sera, oraz Kozi ser Crostini z Arbuzowo-buraczaną salsą.
Instrukcje
Aby przygotować buraki, pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieść buraki w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali; dodaj 1 szklankę wody do naczynia. Przykryć i piec w 375 przez 45 minut lub do miękkości.
Odcedzić i schłodzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Buraki pokroić wzdłuż na ćwiartki, a każdą ćwiartkę pokroić w poprzek na 9 (1/8 cala) plastry.
W średniej misce połączyć ocet, skórkę, sok, sól i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodać buraki; wrzucić delikatnie do herbu.
Aby przygotować ser do smarowania, w małej misce połącz kozi ser, majonez, estragon, 1/8 łyżeczki pieprzu i czosnek.
Każdy plasterek bagietki posmarować 1 łyżeczką mieszanki serowej; na wierzch nałożyć 3 lekko nakładające się na siebie plasterki buraków.