Crostini z buraczano-kozim serem
Crostini z burakami i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 679 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Jeśli masz bagietkę, ocet balsamiczny, świeżą pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Crostini z pieczonych buraków i koziego sera, Kozi ser Crostini z Arbuzowo-buraczaną salsą, oraz Balsamiczny Buraki & Kozi Ser Crostini Przepis.
Instrukcje
Połącz 3 łyżki oleju i 4 składniki w misce.
Pokropić buraki i delikatnie wymieszać. Odstawić.
Pozostałe 2 łyżki oliwy posmarować plasterkami bagietki.
Piec 5 do 7 minut lub do złotego koloru.
Posmaruj tosty w plastrach bagietki kozim serem.
Usuń zarezerwowane buraki z marynaty łyżką szczelinową i ułóż na kozim serze.
Posypać orzechami włoskimi; w razie potrzeby udekorować.
* Jeśli nie możesz znaleźć wstępnie gotowanych buraków, pokrój Zielenie i końce korzeni z 8 uncji świeżych buraków. Dobrze szoruj, owiń każdy w folię aluminiową i piec w 375 przez 50 minut lub do miękkości; ostudzić. Rozpakuj, odklej skórę i kostkę.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.