Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym
Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 227 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 56 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, ocet balsamiczny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini, Ser Pleśniowy I Figowe Crostini, oraz Crostini z wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj plastry bagietki oliwą z oliwek; umieść na blasze do pieczenia. Broil aż tosty i chrupiące. Całkowicie fajne.
Brzoskwinie wrzucić delikatnie z octem. Top crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym.
W razie potrzeby posypać pieprzem. Dusić, aż ser będzie gorący, miękki i bardzo lekko rumiany.
From Good Day for a Picnic by Jeremy Jackson (William Morrow, an imprint of Harper
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.