Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym

Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym
Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 227 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 56 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, ocet balsamiczny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini, Ser Pleśniowy I Figowe Crostini, oraz Crostini z wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj plastry bagietki oliwą z oliwek; umieść na blasze do pieczenia. Broil aż tosty i chrupiące. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Brzoskwinie wrzucić delikatnie z octem. Top crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
CrostiniCrostini
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
3
W razie potrzeby posypać pieprzem. Dusić, aż ser będzie gorący, miękki i bardzo lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
4
From Good Day for a Picnic by Jeremy Jackson (William Morrow, an imprint of Harper
5
Collins, 2005)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia6
Magazyn