Crostini farmera
Crostini farmera to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 99 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek; spryskaj lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec 6 do 9 minut lub aż chrupiące.
Wyjąć do stojaka z drutu; całkowicie schłodzić.
W średniej misce, beat twarożek, ser pleśniowy, majonez, czosnek w proszku, sól i pieprz z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
W małej misce wymieszaj razem ogórek, pomidor i paprykę.
Na każdym kawałku bagietki rozprowadzić około 1 łyżeczki mieszanki sera. Top z mieszanki ogórków i pomidorów.
Dekoruj natką pietruszki.