Crostini D ' Emily
Crostini D ' Emily może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 204 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Zupa fasolowa Emily dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Pokrój bagietkę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala
W małej misce wymieszaj masło, oliwę z oliwek i posiekany czosnek.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić masę maślaną.
Umieść plastry na blasze z masłem do góry.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 8 do 10 minut, lub do lekko tosty, i twarde.