Crostini

Crostini
Przepis Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 23 minuty. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ser mozzarella, chleb, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Na każdą kromkę chleba skropić 1 łyżeczkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wymieszać pomidor, bazylia, kapary, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KaparyKapary
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
5
Połowę mieszanki pomidorowej rozłożyć na kromkach chleba, a na każdym przykryć plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
PomidorPomidor
ChlebChleb
6
Pozostałą mieszankę pomidorową rozłożyć na ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
PomidorPomidor
7
Piec około 8 minut lub aż chleb jest gorący i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn