Crostini
Przepis Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 23 minuty. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ser mozzarella, chleb, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Na każdą kromkę chleba skropić 1 łyżeczkę oleju.
Wymieszać pomidor, bazylia, kapary, sól i pieprz.
Połowę mieszanki pomidorowej rozłożyć na kromkach chleba, a na każdym przykryć plasterkiem sera.
Pozostałą mieszankę pomidorową rozłożyć na ser.
Piec około 8 minut lub aż chleb jest gorący i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo