Crostata z suszonych owoców i orzechów
Suszone owoce i orzechy Crostata może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, jogurt pełnotłusty, miód z kwiatu pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Crostata z suszonych owoców i orzechów, Marsalan i suszona-figowa Crostata, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia do pieczenia blachą papierem do pieczenia.
Ubić jajko, 2 łyżki cukru brązowego, 2 łyżki roztopionego masła, miód i 1 łyżeczka skórki pomarańczowej w misce. Odstawić 1 łyżkę orzechów forgarnish.
Dodaj pozostałe orzechy i wszystkie suszone fruitto miski z mieszaniny jaj; wrzucić nadzienie do herbu.Rozwiń skorupę na przygotowanym arkuszu. Łyżka do środka skorupy; rozłożone w parzystej warstwie, pozostawiając 1 1/2 - do 2-cala granicy. Fold crustedges nad wypełnieniem, plisowanie od czasu do czasu.
Brushcrust z pozostałą 1/2 łyżki stopionejbutter. Drobno posiekać zarezerwowane 1 łyżka.
Wymieszać posiekane orzechy i pozostałe 1 / 2 łyżka brązowego cukru w małej misce.
Piec crostata aż skorupa jest goldenbrown i nadzienie jest bulgotanie w centrum, o 40 protokół.
Wymieszać jogurt i pozostałe 3/4 łyżeczki skórki w małej misce.
Podawać crostatawarm lub w temperaturze pokojowej z pomarańczowymedyogurt.
W porcji: 425,59 kalorii (kcal),37,2% kalorii z tłuszczu, 17,58 tłuszczu (g),3,28 tłuszczów nasyconych (G),40,64 cholesterolu (mg), 64,29 węglowodanów (G), 4,70 błonnika pokarmowego (G), 41,58 cukrów ogółem (G), 59,59 węglowodanów netto (g), 7,10 białka (G)