Crostata z suszonych owoców i orzechów
Suszone owoce i orzechy Crostata może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 306 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz naturalne pistacje, złoty brązowy cukier, skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marsalan i suszona-figowa Crostata, Batoniki do żucia z owocami i orzechami, oraz Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia do pieczenia blachą papierem do pieczenia.
Ubić jajko, 2 łyżki cukru brązowego, 2 łyżki roztopionego masła, miód i 1 łyżeczka skórki pomarańczowej w misce. Odstawić 1 łyżkę orzechów forgarnish.
Dodaj pozostałe orzechy i wszystkie suszone fruitto miski z mieszaniny jaj; wrzucić nadzienie do herbu.Rozwiń skorupę na przygotowanym arkuszu. Łyżka do środka skorupy; rozłożone w parzystej warstwie, pozostawiając 1 1/2 - do 2-cala granicy. Fold crustedges nad wypełnieniem, plisowanie od czasu do czasu.
Brushcrust z pozostałą 1/2 łyżki stopionejbutter. Drobno posiekać zarezerwowane 1 łyżka.
Wymieszać posiekane orzechy i pozostałe 1 / 2 łyżka brązowego cukru w małej misce.
Piec crostata aż skorupa jest goldenbrown i nadzienie jest bulgotanie w centrum, o 40 protokół.
Wymieszać jogurt i pozostałe 3/4 łyżeczki skórki w małej misce.
Podawać crostatawarm lub w temperaturze pokojowej z pomarańczowymedyogurt.
W porcji: 425,59 kalorii (kcal),37,2% kalorii z tłuszczu, 17,58 tłuszczu (g),3,28 tłuszczów nasyconych (G),40,64 cholesterolu (mg), 64,29 węglowodanów (G), 4,70 błonnika pokarmowego (G), 41,58 cukrów ogółem (G), 59,59 węglowodanów netto (g), 7,10 białka (G)