Crostata gruszkowa z miodem, serem pleśniowym i migdałami
Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz lodowatą wodę, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Galette jabłkowa z serem pleśniowym, migdałami i miodem, Crostata gruszkowa z figami i miodem, oraz Ciepła Tarta Gruszkowa Z Serem Pleśniowym I Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ułożyć gruszki, pokroić boki w górę, na blasze do pieczenia i Doce z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i piec 25 do 30 minut, lub aż gruszki są po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Ochłoń.
5
Zwiększyć ciepło piekarnika do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Posypać blat i wałek lekko mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Rozwałkować ciasto na 14-calowy okrągły, o grubości około 1/4 cala. To nie musi być idealne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Ciasto przełożyć na grzbiet lekko posypanej mąką blachy do pieczenia. Pokrój gruszki i ułóż je na okrągłym cieście, nakładając plastry w spiralny sposób, pozostawiając 2-calową granicę dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Skropić miodem, roztrzepać ser pleśniowy na wierzchu i posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
10
Umyj obramowanie myjką jajeczną. Doprowadzić krawędź skórki na nadzienie, pozostawiając owoce odsłonięte w środku. Delikatnie złożyć i uszczypnąć ciasto, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
11
Skórkę posmarować pozostałą myjką jajeczną i posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i piec przez 30 minut lub do momentu, gdy skórka jest złoty kolor i owoce są miękkie. Wsuń nóż pod crostatę, aby poluzować go z patelni. Następnie pokroić w kliny i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, Obrane
13
Mąkę, cukier, sól i skórkę z cytryny połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
14
Dodać masło i wymieszać blenderem do ciast lub palcami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Dodaj żółtko i lodowatą wodę i wykonaj ją rękami. (Lub zrobić całość w robocie kuchennym, pulsując kilka razy, aby połączyć suche składniki, następnie pulsując w maśle, a następnie jajku.) Sprawdź konsystencję ciasta, ściskając niewielką ilość między palcami kciuka i palców wskazujących: chcesz, aby było wystarczająco dużo wilgoci, aby związać ciasto tak, aby trzymało się razem, nie będąc zbyt mokrym ani lepkim. Jeśli nadal jest kruchy, dodaj trochę więcej wody z lodem, 1 łyżeczkę na raz. Gdy uzyskasz odpowiednią konsystencję, uformuj ciasto na dysk i zawiń je w plastik. Włożyć do lodówki i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier