Crostata Cynamonowo-Jabłkowa

Crostata Cynamonowo-Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Crostatan cynamonowo-jabłkowy. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, skrobię kukurydzianą, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Crostata Jabłkowa, Crostata Jabłkowa, oraz Crostata Jabłkowa.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; umieść płasko na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i cynamon w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jabłka; wrzucić delikatnie. Łyżka mieszanki jabłko na środku skorupy, rozprzestrzeniania się w ciągu 2 cali od krawędzi. Wchodzisz krawędzi skorupy nad jabłkami, falbany dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Ostrze Skórki szczotkować wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Piec 15 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Posypać orzechami pekan na mieszance jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Piec od 5 do 15 minut dłużej lub aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn