Crostata Cynamonowo-Jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Crostatan cynamonowo-jabłkowy. Ten przepis służy 8. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, skrobię kukurydzianą, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Crostata Jabłkowa, Crostata Jabłkowa, oraz Crostata Jabłkowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; umieść płasko na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, skrobia kukurydziana i cynamon w średniej misce.
Dodać jabłka; wrzucić delikatnie. Łyżka mieszanki jabłko na środku skorupy, rozprzestrzeniania się w ciągu 2 cali od krawędzi. Wchodzisz krawędzi skorupy nad jabłkami, falbany dekoracyjnie.
Ostrze Skórki szczotkować wodą.
Posypać 1 łyżeczką cukru.
Piec 15 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Posypać orzechami pekan na mieszance jabłkowej.
Piec od 5 do 15 minut dłużej lub aż jabłka będą miękkie.