Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa

Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa
Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 293 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowo-Migdałowa Crostada, Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Śliwkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wrzuć owoce z 1 łyżką. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Odstawić na 20 minut. Rozgrzej piekarnik do 232°; Ustaw stojak w pozycji dolnej-środkowej. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Dodać polewę: w misce natrzeć 1/4 szklanki cukru i skórkę z cytryny. Wymieszać z mąką i solą. Wcierać masło opuszkami palców, aż mieszanina będzie krucha. Wrzuć orzeszki pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na szorstką, 14-calową okrągłą masę. Ostrożnie przenieść do blachy do pieczenia. Odcedź mieszaninę owoców (wyrzuć sok) i równomiernie łyżkę na ciasto, pozostawiając 2-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
OwoceOwoce
SokSok
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać nadzieniem i złożyć na brzegach ciasta.
6
Ubić jajko z 1/4 łyżeczki. zimną wodą i lekko umyć krawędzie ciasta umyć jajkiem. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Piec, aż ciasto zacznie brązowieć, około 20 minut. Niższe ciepło do 204°; piec, aż skorupa jest głęboki złoty brąz, dno jest gotowane przez i napełniania jest bulgotanie, o 20 minut dłużej. Przykryć folią, jeśli skórka zbyt szybko się brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Niech crostada odpocząć na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
9
Pokroić w kliny i podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn