Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 293 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwiniowo-Migdałowa Crostada, Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowo-Śliwkowe dla podobnych receptur.
Odstawić na 20 minut. Rozgrzej piekarnik do 232°; Ustaw stojak w pozycji dolnej-środkowej. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Dodać polewę: w misce natrzeć 1/4 szklanki cukru i skórkę z cytryny. Wymieszać z mąką i solą. Wcierać masło opuszkami palców, aż mieszanina będzie krucha. Wrzuć orzeszki pekan.
Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na szorstką, 14-calową okrągłą masę. Ostrożnie przenieść do blachy do pieczenia. Odcedź mieszaninę owoców (wyrzuć sok) i równomiernie łyżkę na ciasto, pozostawiając 2-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta Francuskiego
Owoce
Sok
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Posypać nadzieniem i złożyć na brzegach ciasta.
6
Ubić jajko z 1/4 łyżeczki. zimną wodą i lekko umyć krawędzie ciasta umyć jajkiem. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Piec, aż ciasto zacznie brązowieć, około 20 minut. Niższe ciepło do 204°; piec, aż skorupa jest głęboki złoty brąz, dno jest gotowane przez i napełniania jest bulgotanie, o 20 minut dłużej. Przykryć folią, jeśli skórka zbyt szybko się brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
8
Niech crostada odpocząć na blasze do pieczenia na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
9
Pokroić w kliny i podawać w temperaturze pokojowej.