Croque Monsieur w migdałowej panierce z sosem beszamelowym z angielskiej herbaty

Croque Monsieur w migdałowej panierce z sosem beszamelowym z angielskiej herbaty
Croque Monsieur w migdałowej panierce z sosem beszamelowym z angielskiej herbaty może być daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 12 osobom. Za 3,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 52% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1909 kalorii, 156 g białka i 131 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka bagietki, torebki śniadaniowej, blanszowanej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 80%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Łatwy bezglutenowy Croque Monsieur z sosem miodowym beszamelowym, Easy Croque Monsieurs z sosem miodowo-beszamelowym i Croque-Monsieur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Plus 3 łyżki Do SosuMasło Plus 3 łyżki Do Sosu
2
Do garnka na sos dodaj 30 uncji mleka, torebkę angielskiej herbaty i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczona Szynka, Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki1 Pieczona Szynka, Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Lub Szwajcarskiego2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Lub Szwajcarskiego
Torebka Herbaty śniadaniowejTorebka Herbaty śniadaniowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Torebka Herbaty Angielskiej Na śniadanie1 Torebka Herbaty Angielskiej Na śniadanie
3
Postaw na małym ogniu i doprowadź do wrzenia, gotuj przez 10 minut.
4
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu, dodaj olej i 2 łyżki masła. W misce wymieszaj jajka i 1/4 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielska Torebka Na Herbatę śniadaniowąAngielska Torebka Na Herbatę śniadaniową
1 Kwarta (32 Uncje) Pełnego Mleka, Zarezerwowana 1/4 Szklanki1 Kwarta (32 Uncje) Pełnego Mleka, Zarezerwowana 1/4 Szklanki
Kwarta Pełnego Mleka, 1/4 Szklanki ZarezerwowanaKwarta Pełnego Mleka, 1/4 Szklanki Zarezerwowana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Dodaj 3 łyżki soli i 1 łyżeczkę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Pokrojone migdały włóż do miski. Kromki chleba maczaj w cieście jajecznym, następnie w migdałach i kładź na rozgrzaną patelnię. Smaż około 2 minut z każdej strony lub do momentu uzyskania ładnego, głębokiego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odsączyć na ręczniku papierowym i przenieść na blachę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj do chleba 1 plasterek szynki i dużą porcję sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
9
Włóż blachę do piekarnika i piecz, aż ser się roztopi i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Podczas gdy monsieurs się pieczą, postaw rondelek na kuchence i ustaw średni ogień. Rozpuść 3 łyżki masła i podsmaż cebulę, aż będzie jasnobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
11
Dodać mąkę i mieszać aż do połączenia. Do garnka wlej mleko herbaciane i energicznie wymieszaj. Gdy sos zgęstnieje dodać parmezan i natkę pietruszki. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Wyjmij monsieurs z piekarnika i posmaruj sosem beszamelowym. Na talerz i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia52
Magazyn